Csecsemő és gyermekápolói és gondozói végzettséget szereztem Szolnokon a Hetényi Géza kórházban 1973-ban, ezután a Veszprémi Gyermekkórházban kezdtem dolgozni. Majd családommal Budapestre költöztünk, és elvégeztem a körzeti nővéri, és foglalkozás-egészségügyi szakasszisztensi képzést is.

1994-től 2014-ig Zuglói háziorvosi körzetben dolgoztam, másodállásként pedig belgyógyászati és szülészet-nőgyógyászati rendelések asszisztense voltam ebben az időszakban. A doktornő nyugdíjba vonulását követően, korábbi tanítványai munkáját segítem azóta XIII. kerületi Tátra utcai rendelőben, 2014-ben ,még Dr. Gróf Katalin mellett ismertem meg a körzetet, akit Dr. Csatlós Dalma Dorottya követett.

Az elmúlt közel 6 évben sikerül a családokat alaposan megismernem, így a Doktornő jobb keze tudok lenni a napi munkavégzésben. Már a korábbi prevenciós programokban is részt vállaltam, tapasztalatokat szereztem.

Kiemelten fontosnak tartom a 3 generációval az egészségért praxisközösségi projektet is, mivel elsődleges hangsúlyt kell fektetnünk a betegségek időbeni felismerésére, és megelőzésére.