Hosszú évek óta dolgozom házi gyermekorvosként, az általam gondozott gyermekek generációi váltak már felnőtté ezalatt. A gyógyítás mellett mindig igyekeztem a hozzám tartozó gyerekeket és szüleiket megtanítani arra, amit úgy hívnak, hogy egészségkultúra.

Rendkívül fontos ez ahhoz, hogy gyermekek egészségben, megfelelő fizikai és szellemi állapotban nőjenek fel és azért is, mert csak ilyen ismeretekkel felvértezve válhatnak majdan saját gyermekeik jó szüleivé.

Ez a cél áll előttünk most is, amikor az egészséges táplálkozás és megfelelő életmód ösztönzésével, munkatársaimmal, Fekete Éva asszisztenssel és Harcos Krisztina iskolavédőnővel együtt részt vállalunk a felnőttkorban már nehezen kezelhető betegségek korai megelőzésében.

Az Ipoly utcai Gyermekorvosi rendelőben dolgozom, úgy érzem, eredményesen munkálkodtam a rendelő, és a működésünket segítő Palánta Alapítvány arculatának alakításáért.

Az alapellátásban dolgozó gyermekorvosok hazai szervezetének egyik vezetője, európai szervezetének főtitkára voltam, évtizedeken keresztül szerkesztettem szakmai lapot és irányítottam tudományos konferenciák szervezését.